Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2011 13:40:45
Voeding & Gezondheid

Betalen van koekjes

Annajo schreef op maandag 11 apr 2011, 22:21: een antwoord voor anduril,

ik heb jaren in een verpleeghuis gewerkt en ja hoor als het op de afdeling gegeten wordt zijn dat inderdaad de koekjes voor de bewoners,evenals het brood het beleg melk en andere aanverwante artikelen die tot het dagelijks leven van de bewoners behoren te zijn,in de gezondheidszorg vinden ze dat de gewoonste zaak van de wereld,hoe zou het toch komen dat het steeds duurder wordt ,er tegen in opstand komen heeft in al die jaren geen zin gehad.dus een hard gelach als je de als bewoner de koekjes ook nog eens extra moet betalen.


dat is misschien zo waar jij hebt gewerkt maar ik kan je vertellen dat in het zorgcentrum waar ik werk er niets van de bewoners wordt opgegeten.
is,terech,t ten strengste verboden.
dus niet iedereen over één kam scheren.