Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2011 07:30:12
Huishouden & Energie

Onze pup na 3 dagen dood

@ grootvader

deze pup had geen diabetes. dit hondje had een laag bloedsuiker omdat het te weinig gegeten heeft. zie de link die ik in mijn bericht geplaatst heb.

het hondje had ernstig ondertemperatuur en de da geeft het hondje mee naar huis.
daar is m.i. de fout gemaakt.
hij had moeten weten dat bij een hondje met zo'n lage temperatuur niet meer verwacht kan worden dat het zelf tot eten komt.

hypoglycemic dogs are often cold and trembly and have difficulty standing and walking. hypoglycemische honden zijn vaak koud en bevend en hebben moeite met staan ??en lopen. they act weak, tired, and lethargic and may not want to eat even when food is offered. zij handelen zwak, moe en lusteloos en kan niet willen eten, zelfs als er voedsel wordt aangeboden. dogs sometimes develop a bluish tinge or other discoloration around their gums or on their skin.

read more: tekenen van hypoglykemie in chihuahuas | ehow.com http://www.ehow.com/list_6931032_signs-hypoglycemia-chihuahuas.html#ixzz1jnvm2ctg


dit hondje had in de praktijk op temperatuur gebracht moeten worden, liefst in een couveuze, bloedsuiker prikken en in de ader glucose geven.

ik heb een dwerghond van een ander ras. dit kocht ik toen ze rond een jaar oud was. ze was mager, dus gaf ik wat dextrose als ze slecht at op een theelepel om haar bloedsuiker op peil te houden en deze dodelijke complicatie te voorkomen.

een pup van een dwerghondenras is erg gevoelig voor laag bloedsuiker als er niet tijdig gegeten wordt.