Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arnol - 14-04-2011 15:30:37
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe ford fiesta lpg

Ik heb zelf nu ook een dit model aangeschaft. hij rijdt prima en vertoont geen stotteringen. het piepende geluid gaat de gasinstallatie pas maken zodra de lpg begint op te raken en de auto automatisch op bezine over is geschakeld. dat kun je vervolgens keurig uitzetten door nog eens extra op de overschakelknop te drukken (knipperend rood wordt continue rood).

prima lpg auto. enige dat evetueel van mij verbeterd mag worden is de weggewerkte lpg aansluiting. deze is niet praktisch. er moet nu een verlengstukje worden geschroeft op de huidige iets wat kleine aansluiting. dat voelt a niet echt heel stevig aan en b hierdoor kun je je oude buitenlandse verloopstukjes niet meer gebruiken en c als hij dan toch zo nettjes als nu weggewerkt is achter de bezinedop... doe er dan ook een slot op. maar geeft mij maar gewoon de oude aansluiting en dan zo ik deze eventueel wegwerken in bumper.