Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2011 16:15:35
Voeding & Gezondheid

Ehbo in verzorgingstehuis

Vandaag weer even naar het ziekenhuis geweest. volgens de dokter zag het er "redelijk" uit. hopen maar dat er niet een korst onder het teruggeplaatste vel komt. dan heeft het vel alleen als een verbandje gewerkt en is er als nog een huidtransplantatie nodig. op recept kregen we ook een doos verband mee om het elke dag te verversen. als met al door dit voorval weer een halve dag van mijn werk verzuimd en met een dure rolstoeltaxi retourtje ziekenhuis. na dat het strarttarief van de taxi is verbruikt komt er elke 10meter 10 cent bij. tientje per kilometer dus. hoera de ziektekostenverzekering betaalt wel weer. volgende week donderdag nog een keer naar het ziekenhuis.

voor birgit67 er is voor niemand in het tehuis iets te doen tijdens een feestdag. ook niet voor de mensen die nog "goed" zijn. ben je alleen en heb je geen familie dan is het een saaie boel. de boel draait dan echt op minimale bezetting. eén zuster voor het hele gebouw crosst dan op de step door de gangen heen om iedereen te helpen. haar semafoon staat ook voortdurend te piepen. duidelijk personeelstekort.