Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-04-2011 22:55:59
Huishouden & Energie

Onze pup na 3 dagen dood

@orgelmuts:niet zozeer omdat ts niet zo goed kan spellen, da's maar een kleinigheid; heel veel mensen kunnen niet al te best spellen. als je niet zo goed kan spellen, kun je "chiwawa" eerder verkopen als een spelfout dan er (ook) fonetisch finaal naast zitten met "tjie tjau tjau".

mijn excuses aan jou als mijn reactie wat beoordelend overkomt, maar ik ben en blijf van mening dat als je niet eens de moeite neemt om te kijken van welk ras het hondje is, je ook niet de moeite hebt genomen om je te verdiepen in hoe te zorgen voor het hondje wat je wilt hebben. laat staan dat je de moeite neemt om uit te gaan zoeken of de fokker die de pup te koop aan had geboden wel een bonafide fokker was.
kortom, mijn persoonlijke mening is dat ts dacht een schattig modieus duur hondje dat je zo leuk onder je arm of in je tas kan meenemen had aangeschaft zonder zich te verdiepen in het welzijn van het dier en de zorg die daarmee gepaard gaat. en als dat zo is, kun je in mijn ogen maar beter geen hond(je) nemen, bespaar jezelf de moeite en voorkom dierenleed.