Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2011 22:21:27
Auto & Vervoer

Ns e-tickets

Ik probeer te begrijpen waarom iemand een duimpje omhoog of omlaag geeft. dat lukt mij niet altijd.
zo zie ik dit bij 'read', deze geeft een oprecht en eerlijk antwoord en toch krijgt hij duimen omlaag. dat het feit niet aardig is van de ns staat daar los van. maar ik zie ook een duim omlaag bij mijzelf, terwijl het enige wat ik deed, in mijn optiek, is vertellen dat ook mij iets vergelijkbaars overkwam. dit deed ik met twee bedoelingen: ten eerste om de vragensteller te steunen in het gevoel van onrecht en ten tweede om nog meer herkennings reacties uit te lokken, ten derde om mogelijk iets te kunnen ondernemen tegen de onredelijke, weer in mijn optiek, onheuse behandeling van de ns.
dus beste beoordelaar met de duim omlaag, ik zou het fijn vinden als je aangeeft waarom je die duim omlaag gaf. we hoeven het niet eens te worden, maar ik wil begrijpen waarom je dit doet. misschien dat ik ook daarvan wat leer.