Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-04-2011 15:28:43
Auto & Vervoer

Ns e-tickets

Beste tp,
dat moet toch niet zo moeilijk voor de redactie zijn om dat duimenverhaal aan te passen? gewoon beginnen duim omlaag af te schaffen. als een reactie matig of slecht is, krijg het gewoon geen duim (behalve van vriendjes, maar dat is ook te registreren door het aantal toegekende duimen van vaste mensen, die vast een duim omhoog geven bij dezelfde persoon. je zou dit na 3 keer kunnen blokkeren, dat terzijde) duimen omhoog bij een redelijk of goed antwoord is niets mis mee. we hebben altijd nog het top antwoord dat wordt beoordeeld door de vragensteller.

sorry 12zab voor het afdwalen. die ns krijgen we er ook wel onder, zolang iedereen maar de negatieve ervaringen blijft delen met de rest van het publiek en de media.