Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2011 23:21:22
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Hallo,
ook ik ben benaderd door dit bedrijf.
helaas ben ik er dus ingetrapt. een vriendin van mij is daar toen net geweest, dus ik vertrouwde dat wel, omdat zij zei dat alles daar wel goed was, alleen wel tegenviel.
uiteindelijk zijn we een maand verder,en heeft zij nog niks ontvangen..
dus ben ik dit goed gaan uitzoeken, en kwam ik hier terecht. ik heb meteen een mail gestuurd naar hun en gebeld dat ik het wou annuleren. dat ging moeilijk werd mij verteld, en vriendelijk waren ze ook niet.
later op de dag heeft iemand anders voor mij gebeld, aan haar werd verteld dat ik dus moet betalen als ik annuleer, en anders een nieuwe afspraak moet maken (wat mij 25 euro extra kost). we hadden gezegt dat dat dus echt niet gaat gebeuren, die meneer zei dat ik dan een factuur ontvangt en dat er gewoon betaalt moet worden, en hij ging dreigen dat er dan iemand incassobureau langs komt. echt vriendelijk waren ze niet, en erg bijdehandt. het ging van de een naar ander, en ze wisten zelf niet echt wat ze zeiden.
ze wisten dat hun niet echt goed stonden beschreven.

kunnen hun mij wat maken?
uiteindelijk is er niks getekend, en ontvang je alleen een bevestiging, ook heb ik niks betaald aan hun, en mijn afspraak staat in mei.