Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-04-2011 16:37:06
Voeding & Gezondheid

Koken met wijn

Keesstada schreef op woensdag 27 apr 2011, 15:04: als je wilt genieten met koken en eten, kan je gerust alle tips gebruiken. gebruik je je verstand dan is deze tip goud waard.

maak je een gerecht, doe er in een deel de goedkoopste wijn in en een ander deel de duurdere. doe een blinddoek voor en vraag een andere of ze van ieder een paar maal willen laten proeven. geef steeds een cijfer. je zult zien dat je geen enkele voorkeur hebt! ik deed het met pils bijvoorbeeld. de kennissen en vrienden kopen tegenwoordig gewoon de goedkopere en geen dure van de reclame, heineken. of ik me deze uitspraak kan veroorloven? ik werd in 2007 wereldkampioen snert-koken bij de amateurs.
uiteraard zal er zeker verschil in smaak zijn, maar in ieder geval is de alcohol bij 70 graden niet in het gerecht, maar wel in de keuken.

ademen van wijn, grapje zeker?

eet smakelijk, kees

leuk dat u die titel heeft gewonnen,wees maar blij dat mijn mum geen deelnemer was.

@sylli
vraag die gast van la garage maar eens haha die proeft eerst een flesje of 2 en als er dan nog wat over is dan gaat dat in het gerecht,dat is de enige echte expert.

t