Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-04-2011 16:50:31
Voeding & Gezondheid

Koken met wijn

Brigden,
verwachte reactie. een kampioensnert maken heeft niets te maken met wijn, maar wel wat proeven en smaak. en vertel jij me maar eens wat ademen, neuzen en drinken van wijn te maken heeft met koken van wijn tot doodgewoon druivensap, want meer blijft er echt niet over. kenners van wijn maken er uiteraard een leuk ritueel van. de testen door panels die ik heb gelezen, hadden zo'n uiteenlopende mening dat de beste door een rekenmodel van de universiteit de uitkomst moest bepalen.
ik wil niet je feestje bederven en ben het helemaal eens met je dat koken en iets leuks brouwen (lees hier maken) heel leuk is. bier is inderdaad geschikt voor beslag en deeg. overigens er is meer om iets lekker te vinden: kleur, manier van opdienen, verhaal erbij, sfeer en vooral de mensen die er bij zijn :-)