Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 16-05-2011 21:21:54
Voeding & Gezondheid

Extra kosten verzorging

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over producten, diensten en de bijbehorende kosten? dan kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris of bij de directie van de instelling waar u moeder woont. zij zullen proberen uw vragen te beantwoorden.of uw klachten op te lossen.

bent u niet tevreden over hoe uw klacht door de instelling is opgelost? dan kunt u terecht bij het zorgkantoor. het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering van de awbz-zorg. een lijst met zorgkantoren vindt u op www.zorgkantoor.nl.">www.zorgkantoor.nl.

u kunt ook met vragen terecht bij loc, de organisatie die de cliëntenraden vertegenwoordigt. kijk voor meer informatie opwww.loc.nl "> www.loc.nl
of bel 030 - 284 32 40.

hebt u hulp nodig bij het indienen van een klacht? dan kunt u terecht bij zorgbelang nederland.
kijk voormeer informatie op
www.zorgbelang-nederland.nl">www.zorgbelang-nederland.nl of bel 0900 - 243 70 70.