Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
strategia - 18-05-2011 15:44:30
Geldzaken & Recht

Lucky euros

Is er ook iemand daadwerkelijk mee de boot ingegaan? ik begrijp dat je voorzichtig moet zijn met dit soort dingen, en ik ga me waarschijnlijk ook uitschrijven, maar ik lees hier alleen maar dat mensen zich vrijwel onmiddellijk hebben uitgeschreven. ik heb net de brief ontvangen, en ik doe pas vanaf 3 juni mee, ik zat sowieso te overwegen het gewoon één maandje aan te kijken en dan alsnog op te zeggen. of kan ik dit beter niet doen? (ik weet het antwoord eigenlijk al..... maar toch.)

hun telefonische klantenservice is overigens slechts open tussen 10 en 1, dus die kan ik morgen pas weer proberen. de huidige regels op de website geven aan dat hun adres postbus 2168 5202 cd 's hertogenbosch is, en het ene afschrift op mijn rekening, van 10 euro, geeft aan dat het ging om een betaalautomaat aan de binnenweg in eindhoven. ter informatie.