Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-05-2011 14:21:33
Huishouden & Energie

Buurman ruikt rook uit de schuur.

Lastige stiuatie, in principe mag je doen en laten in je huis wat je wilt tot zover klopt je beredenering echter..... je mag daarbij geen overlast veroorzaken.

het is wel opmerkelijk dat wanneer je rookt in een schuur dit door de muur heen trekt naar de buren of gaat het via gewoon openstaande ramen ed?

zou het in eerste instantie proberen door inderdaad de deuren open te zetten maar als het gewoon via de open lucht bij je buren binnen komt dan kan je daar heel weinig aan doen. rook is een vervelend iets wat flink ver draagt en laag blijft waardoor het ver weg nog te ruiken is.
het blijft dan een beetje een welles nietes spelletje aangezien jij je vrijheid hoort te hebben en je buren niet hoort te hinderen maar wanneer is er echt sprake van hinder? (is er in dit geval sprake van wat stank door rook of ben je je buren aan het uitroken?)

probeer er in onderling overleg uit te komen en probeer je vooral in het idee van je buren te verplaatsen waarna je kan kijken hoe erg de overlast bijvoorbeeld is.