Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
kojumba - 23-05-2011 21:12:22
Computers & Telefonie

Sms ellende

Beste allemaal

ten eerste: hartelijk bedankt voor al jullie reacties.

ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van dit medium: weet er dus lang alles niet van.

verder ben ik niet helemaal duidelijk geweest merk ik nu. ik héb helemaal geen abonnement bij t-mobile, ik heb een prepaid telefoon. daarnaast heb ik me ook nóóit of te nimmer voor wat voor sms-diensten dan ook aangemeld. het gaat om voor mij onzinnige sms'jes als "vergeet voor het einde van de maand niet uw saldo op te waarderen blablabla....." of "nú een valentijnsactie: bij het opwaarderen van.....blablabla".
voor mij zijn dit soort berichten totaal overbodig. dát is de reden dat ik ze ook niet meer wens te ontvangen. 'k gebruik mijn mobieltje amper en wil dat ook graag zo houden.

cindy: ondertussen ben ik ook wéér bij t-mobile in kontakt met (wéér) iemand anders. wat bedoel je met een link naar mijn bericht? en waarom heb je mijn adres nodig om mij per mail te kunnen beantwoorden? dit begrijp ik niet: vandaar mijn vraag.

met vriendelijke groeten,
kojumba