Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-05-2011 13:47:54
Huishouden & Energie

Infrarood verwarming: ervaringen en info van experts

Wil je meer weten over warmtepompen? google eens op de teuge.

infrarood verwarming is een zeer goed alternatief als verwarmingsbron mits het energieverbruik modulerend geregeld kan worden. wordt dit niet modulerend geregeldt kan het energieverbruik inderdaad hoger dan verwacht uitvallen.

[edit red.]

reklame mag hier niet schrijft hij. hij laat je googelen op heatpanel en irpanelen, en laat dat bedrijf nu toevallig in doetinchem (achterhoek) zitten. waarom heatpanel? in nederland noemen we een dergelijk product "warmtepaneel" beste achterhoeker. verwijdt anderen niets en stop dus met deze indirecte commerciele informatie.

ik heb sinds 2 jaar 4 warmtepanelen in mijn woning, woonkamer, keuken, badkamer en mijn hobbygarage. heerlijk.... snel verwarmen en een zeer aangename warmte. mijn energieverbruik? bijzonder laag omdat via een intelligent thermostaatje de temp wordt geregeld. en nee, sorry. deze warmtepanelen komen niet uit de achterhoek.

advies; ben je geinteresseerd in infraroodverwarming? neem gewoon contact op met een van de leveranciers. laat e.e.a. demonstreren/ervaren en laat ze vooral het lage energieverbruik aantonen, koop zelf een energiemeterje van een bouwmarkt (10,00 euro). simpel toch?

[edit]

@ lgf, succes met je keuze. wil je warmtepanelen laat het bij je thuis demonstreren. laat een warmtepaneel verwarmen, koop een energiemetertje en controleer het verbruik. laat hierbij desnoods iemand bij aanwezig zijn met verstand van electronica die ook vragen kan stellen. dan speel je op safe.