Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
titusvh - 29-05-2011 13:16:50
Huishouden & Energie

Arco grindvloeren

[quote=rayktm schreef op zondag 29 mei 2011, 11:05]de brance vereniging kan niks meer voor me doen als ze er niet bij zijn aangesloten

zeggen ze jou dat, of neem je dit aan?
er is een groot verschil tussen willen en kunnen.

het zou niet voor het eerst zijn dat een branchevereniging toch probeert te helpen.

bovendien had de branchevereniging zelf ook kunnen controleren of hun logo niet werd misbruikt. ze zijn immers op de hoogte als iemand stopt met deelname. lijkt me logisch dat je dan even in de gaten houdt of de ex-deelnemer het gebruik van logo's e.d. staakt.

daar zou je ze nog even fijntjes op kunnen wijzen.

verder kan een rechtsbijstand het geld wel waard zijn. als je een keer gezeur hebt, heb je de premie er al gauw uit. maar vooral omdat het stress en ergernis scheelt omdat je na de eerste ingebrekestelling zelf niets meer hoeft te doen.
in dit geval zouden ze je kunnen adviseren over een redelijke korting. en of het in dit geval niet zelfs redelijk is om een nieuwe vloer te eisen (oude eruit laten halen en defecten aan vloerverwarming zijn hun risico).

maar dit gezeur kost veel negatieve energie. vervelend.