Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joopiejoop - 30-05-2011 14:48:23
Geldzaken & Recht

Lucky euros

Ik heb ook meegedaan alleen dan in april, alleen ik heb op de site gekeken en ik heb vooralsnog gekeken en niets gezien dat ik ook maar iets gewonnen heb. ook viel het mij net op dat de cijfers die ik gekregen heb op die lijst in heel veel gevallen dezelfde nummers zijn met net een ander sternummer... dus ga er niet vanuit dat je wat wint. ook wil ik er nog bij melden dat het telefonisch afmelden alleen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 moet gebeuren of via de mail. mocht je willen kijken of je wat heb gewonnen dan moet je naar www.euromillions.be gaan en dan naar resultaten, daar krijg je een soort kalender te zien en dan kun je van de betreffende maand alle resultaten bekijken. maar 1 tip de volgende keer als je akkoord gaat, doe het dan bij de staatsloterij, hierover heb je zelf meer kennis.

=moonq schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 15:16: beste master_a

ik woon in de zaanstreek , dus niet in eindhoven.
maar wil je wel bedanken voor je reactie, door jouw schrijven van hierboven
ben ik een beetje gerustgesteld. ik ga de aanmeldingsformulieren afwachten en daarna een besluit hierover nemen. zoals ik het nu begrijp , kan het mij in het ergste geval 40 euro gaan kosten. ik hoop dat er ook nog mensen komen die hier
kunnen vertellen dat ze daadwerkelijk een prijs hebben gewonnen.
ik wacht het af.
in iedergeval bedankt.