Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madeleine1980 - 04-06-2011 16:48:21
Elektronica & TV

Digtale ontvanger en home cinema system


ben zelf voor mijn blu-ray speler ook op zoek geweest naar een hdmi kabel ( heb begrepen dat ik voor bluray wel high speed hdmi moet hebben, klopt dit? ) en heb wel een goede optie voor je denk ik. ik heb mezelf ingeschreven bij een groepskorting actie bij http://www.kabelaanbieding.com.

hdmi 1.3 high speed, verguld, 2m voor € 3,39, is wel een leuke actie dacht ik zo.

daarnaast heb ik ook een budget kabel gehaald, hdmi 1.4 voor 3d tv voor € 7,95 uit mijn hoofd ( dubbele afscherming, verguld , high speed ) als je geen 3d wilt kijken, zou ik gewoon 1.3 halen, is prima voor thuisgebruik.

succes!


=tonijsselstein schreef op dinsdag 31 mei 2011, 18:24: ik heb een decoder merk samsung, type dcb-9401r en een tv merk panasonic tx-l37ga11. budget telt ook mee, ik wil er liefst niet meer dan ongeveer 350 euro voor uitgeven.
ik heb inmiddels begrepen dat ik ook een hdmi kabel nodig heb. en ik zag dat daar enorme prijsverschillen in zitten. dus bij deze dan ook gelijk de vraag: welke hdmi kabel raadt u aan??
ci+ zegt me helemaal niets.......

dank alvast voor al het meedenken!
ton