Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2011 00:22:37
Huishouden & Energie

Buurman ruikt rook uit de schuur.

Hallo,

ik heb een soortgelijke vraag. ik woon in een appartementencomplex waarbij mijn buurman overlast heeft van de rook. ik rook meestal bij de deur van het balkon zodat de rook naar buiten kan. mijn buurman die schuin boven mij woont, klaagt dat hij de rook in zijn woon en slaapkamer ruikt. zoals jaapje al schreef :
jaapje schreef op vrijdag 20 mei 2011, 14:21: maar als het gewoon via de open lucht bij je buren binnen komt dan kan je daar heel weinig aan doen. rook is een vervelend iets wat flink ver draagt en laag blijft waardoor het ver weg nog te ruiken is.

ik kan me best voorstellen dat het vervelend kan zijn wanneer je dat ruikt in huis. dat is ook een van de redenen waarom ik bij de deur rook. ik heb aangegeven dat ik er rekening mee zal houden zover als dat kan. helaas zal de buurman het altijd nog blijven ruiken aangezien ik ook op het balkon rook, en daarnaast er altijd een deur of raam open zal staan.

uiteindelijk mag ik toch gewoon roken in mijn eigen huis waar, hoe, en wanneer ik dat wil ?