Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2011 03:15:20
Huishouden & Energie

Buurman ruikt rook uit de schuur.

Dit is de straf van zeurders zolang het nog niet verboden is op eigen terrein te roken kan een buur klagen wat ie wil. en kieren en scheuren dichten is onzin. het toont weliswaar goede wil maar de klachten zullen blijven.

als je zo dicht op mekaar woont ruik je rook altijd als je wil. mijn vader had een schuurtje gebouwd met houtkachel als verwarming voor het klussen. dat is 30 jaar geleden in een rijtjeswoning. en die rook ging altijd richting klagende buurman 3 huizen verder. en destijds werd deze overlast heel anders opgelost. met overleg en met brandende kachel ruikend in klagers slaapkamer met alle buren. en natuurlijk niets te ruiken. en natuurlijk was er wel eens dikke rook bij mist en natuurlijk trekt dit in kleding en beddengoed als je enkel woont en ventileerd.

woon je dicht op mekaar moet je geven en nemen.