Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2011 16:18:38
Huishouden & Energie

Nieuwe stinkende matrassen

Bij deze wil ik even mij eigen ervaringen delen in de hoop dat anderen hiermee gebaat zijn.

4 maanden geleden kochten wij een mooie slaapkamer bij top interieur met een boxspring van recor bedding (belgisch bedrijf). toen ze de matras leverden verspreidde deze een verschrikkelijke chemische lucht. na 2 dagen slapen hadden we hoofd en keelpijn. ondertussen zijn we nu aan onze tweede matras van recor bedding, die al dagen buiten gelegen heeft en die stinkt dus nog steeds. het is schandalig dat bedrijven zoiets durven verkopen aan de consument. de reactie van top interieur en recor bedding zelf is natuurlijk dat ze geleverd hebben wat wij hebben besteld :) geleidelijk aan gaat de geur inderdaad weg, maar aan dit tempo zal dit nog wel een half jaar zijn alvorens we er fatsoenlijk op kunnen slapen.

een belangrijke tip als je een nieuw slaapkamer koopt, koop bij iemand waarvan je referenties hebt en mijd promoties bij groothandelaars zoals top interieur.