Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
ela-28 - 07-06-2011 18:47:43
Computers & Telefonie

Windows live account geblokkeerd

Bedankt voor het sturen van aanvullende informatie om ons te helpen je eigendom van het account te valideren. echter, we slagen er nog steeds niet in om jou als de eigenaar van het account te valideren op basis van de informatie die je hebt gestuurd.

als ik dit lees denk ik dat je niet voldoende unieke informatie het gegeven die het voor de helpdeskmogelijk maakt om jou en alleen jou als unieke eigenaar van het account vast te stellen.

heb je geen unieke details van mappen, submappen, speciale contacten byzondere datums waarop je bepaalde content hebt ontvangen of verzonden?

het lijkt allemaal heel kinderachtig, maar er vindt vaker identiteitsfraude op internet plaats dan jij en ik kunnen vermoeden.

succes!



nauw ik weet het ook niet meer weet je ik stuurde niet zo veel mail's en heb de vragen geantwoord maar is blijkbaar niet genoeg voor ze