Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilcop - 10-06-2011 10:59:06
Computers & Telefonie

Usenext

[quote=stacey schreef op donderdag 9 jun 2011, 13:54][quote=wilcop schreef op donderdag 9 jun 2011, 12:27]www.usenext.nl
testtoegang activeren...
mij is na de blokkade van mijn download limit c/a 300 mb te kennen gegeven dat mijn download limit overscgreden was, en was verder downloaden voor mij verder onmogelijk, en dit na 3 dagen.
heb dus de gratis testperiode proberen te beeindigen, wat mij niet lukte, hieronder een van mijn vele opzeggingen...

adres en naamgegevens kun je beter achterwege laten..........

wellicht is het probleem dat je overschrijding had van het gratis aanbod waarmee je dan de grens overgegaan bent naar betaald aanbod ?
en betaal je nu voor teveel gebruikte ?

het bedrag komt voor zover ik zag niet echt overeen met de abo kosten, dus waarvoor zou je precies moeten betalen nu dan ?

--u kunt usenext 14 dagen gratis testen en op elk moment opzeggen. wanneer u gedurende de testperiode niet opzegt, brengen wij u daarna automatisch het 30 tarief in rekening (€ 9,95/maand). --

heb alleen rekening nummer ingevoerd en tijdig opgezegd.

[edit redactie]