Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2011 12:29:24
Computers & Telefonie

Opdringerige online reclame

Kriekra schreef op woensdag 8 jun 2011, 22:24: dus stel ik bestel kleding, dan krijg ik steeds kledingreclame, en na een paar weken bestel/ bekijk ik kattenluikjes, dan krijg ik steeds reclame voor kattenluikjes, tot ik weer iets anders bekijk/ bestel, dan presenteert dat produkt zich weer opdringerig in mijn scherm. best storend! ik heb gewoon de standaard beveilgingsinstellingen, en daarnaast extra (betaalde) anti-virus en spyware software. dit blijkt dus niet afdoende. hoe kan ik dit stoppen zonder dat mijn computer al te gebruiksonvriendelijk wordt? alvast bedankt voor de tips en adviezen.
dit heeft niet met virussen of spyware te maken, maar met cookies die op uw computer bewaard blijven.
advies:
cookies, zoek, download en geschiedenis-beheer in uw browser veranderen.
of;
download een gratis opruimtool (ccleaner) en draai even voor het afsluiten van uw pc een opruim-sessie, of 1 keer per 2 dagen of zo.
uitleg over ccleaner, http://www.wurksjops.nl/ccleaner/">klik hier

(de gewone standaard-instelling van ccleaner voldoet goed)

http://www.piriform.com/ccleaner/builds">klik hier voor de site van ccleaner