Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2011 12:57:32
Computers & Telefonie

Opdringerige online reclame

Aan vr1944

ik weet hoe de wereld in elkaar zit. ik zie ook dat er enige mensen zijn die bij mijn commentaar de duim naar beneden laten wijzen.
als ze dat doen moeten ze ook aangeven wat er aan schort maar dat gaat op deze site niet altijd zo. het is een beetje laf vind ik zelf maar ik ken de wereld en de mensen die daar op wonen.
ik geef - en dat is mijn bedoeling- aan wat ik er van vind (dat doe ik ook naar aanleiding van een vraag over storende advertenties enz) en als een ander daar anders over denkt dan accepteer ik dat gewoon (ik zou niet anders willen).
maar wat ik schrijf is geen onzin. maar we worden zo ontzettend uitgemolken en ik zie dat veel mensen daar geen probleem mee hebben. en dat snap ik dan weer niet.
maar ik ben het zeker wel met je eens. je schrijft gratis reclame en dat vind ik leuk gevonden. maar weet dat ik me er vaak zo aan stoor dat het bedrijf naar mijn gevoel anti-reclame voor zichzelf maakt en dat zal toch niet de bedoeling zijn..