Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mast195 - 21-06-2011 21:17:40
Huishouden & Energie

Arco grindvloeren

Jammer van je ervaring met arco...

wij hebben er een jaar of 7 geleden een vloer gekocht en in het begin waren we redelijk gelukkig ermee. op de vele hobbels na dan maar daar kon niks aan gedaan worden want het was handwerk.

heb ook een andere grindlegger inhuis gehad en die zei dat het erg slecht was gelegd.

boven hebben we een aubergine achtige kleur liggen erg mooi in het begin, na een paar jaar verschenen er allemaal witte plekken. ben toen ook terug geweest maar het eerst wat ik hoorde was dat de garantie al om was. ik heb het toen op consumenten bescherming gegooid en toen zijn ze langs geweest.

het was normale slijtage van de vloer????(na ongeveer 4 jaar) en dus was het normaal dat er eens een steentje afbrak of dat er kleur weg was. ze konden er niks aan doen want meneer die kon niet nagaan hoe ik met de vloer omging.

met andere woorden, volgens arco loop ik met klompen en zware werkschoen en schoen met stalen zolen over mijn vloer anders kon hij niet zo zijn versleten....
ik hem nog verteld dat ik alleen op sokken boven loop net als de meeste mensen lijkt mij zo. maar je raad het al helemaal niks.

wij hebben nu in het hele huis uit ergenis er maar laminaat over heen gelegd, wel doodzonde als je bedenkt wat voor dure vloer er onderligt waar naar 6 jaar niet meer naar wilt kijken.

bij de firma arco heb je garantie van 3 jaar op de vloer en elke seconde daarna heb je pech. klant vriendelijkheid is er ver te zoeken.

als ik jou was zou ik gewoon nara je rechtsbijstand gaan want het klopt wel dat ze vaker voor het hekje hebben gestaan.

erg jammer dat ze zo met he produkt omgaan want het kan wel mooi worden gelegd en goede service is ook niet moeilijk te verlenen.

heb laatst wel nog een reclame bord van ze gezien schuin tegen over de suz dealer in assen aan de ander kant van het water leek of er een kantoortje zat.

heel veel succes met de vloer. misschien moet je eens een ander bedrijf die ook grindvloer legt langs laten komen en vragen wat voor oplossing hun hebben. naar mijn weten kan er gewoon worden bij gesmeerd aangezien je er dan een nieuwe laag op zet.