Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2011 10:58:36
Computers & Telefonie

Bod gewonnen, maar toch niet gewonnen?

Dat er nog mensen zijn die in veilingen geloven ? :)
jullie kunnen jezelf toch afvragen hoe het kan dat je een vakantie kan veilen ?
bv x, moet geld verdienen met vakanties, die gaat toch niet in verlies vakanties leveren of wel ? ze gaan het verkopen met minimum xx winst percentage. met veiling of gewoon. dus wat is het nut ? denk je nou echt dat de veilingachtige systeem je een voordeel kan geven ? zolang bv x een xx bedrag verwacht zal je worden opgelicht :) en nog erger, bij een normale site zie je xx bedrag weet je het is xx bedrag ja of nee is aan jou, bij een veiling zit je hele tijd te stressen terwijl je eigenlijk bij gezond verstand weet dat het allemaal oplichterij is. ze verkopen vakanties van 500 euro voor 1000 euro middels zo een veiling :)
ga gewoon naar een normale reisbureau/site waar ze duidelijk aangeven wat het is en wat het kost. dan weet je wat je te doen staat. hoef je ook niet achteraf te stressen.
alle soortgelijke sites hebben speciale script die de kosten steeds verhoogt en allerlei bod uitbrent. net als bij bva. ze geven zelf toe dat de software zorgt ervoor dat we minimaal xx bedrag krijgen, de software rekent uit hoeveel en op welke manier moet er worden geboden om xx bedrag binnen te halen.
dus ik zou niet te veel stressen, vergeet het, ga bij een normale firma een vakantie boeken dan ben je beter en goedkoper uit.