Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2011 12:24:10
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Hallo!

voor een maandje terug ben ik ook benaderd door de nationale fotostudio. net als velen vond ik het ook erg vreemd. gewoonweg omdat ik mijzelf niet knap vind. wel werd ik benaderd door de nationale fotostudio en ben eerst gaan zoeken op google. ik vond er weinig positieve berichten en heb het toch overwogen. na toestemming van mijn ouders te hebben gekregen ben ik gisteren (24-06-2011) mijn afspraak nagekomen en heb een ontzettend positieve, gezellige dag gehad!

met de betaling was niets mis, behalve dat mij een dag van te voren verteld werd of ik het bedrag (125) contant mee zou kunnen nemen. over een paar weekjes krijg ik de fotos op cd-rom thuis gestuurd en ga mij dan inschrijven bij andere castingbureaus! komt mijn droom toch nog uit!

ik heb zelfs ook nog fotos gekregen samen met mijn ouders... hihi!