Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 26-06-2011 12:00:18
Voeding & Gezondheid

Aanvraag gratis kraanwater visitekaartjes

[quote=birdies schreef op zondag 26 jun 2011, 11:42]..........dat zou dan de eerste en laatste keer zijn dat ik in uw zaak wat gebruikte.......... heb zo het vermoeden dat een restauranteigenaar dat niet als een gemis ervaart. ik vind het ronduit onbeschoft eigen spullen mee te nemen naar een restaurant, ik zal het nog niet in mijn hoofd halen bij een snackbar op de hoek.

ach. ik vind het optreden van deze eigenaar ook wat overtrokken. iemand uit de zaak zetten als de eigenaar weigert gratis een karaf water neer te zetten. waarna de dorstige klant een meegebrachte fles water aan de dorstige lippen zet, vind ik erg onbehoorlijk gedrag.

m.i. lijkt het mij beter en klantvriendelijk tegen de van de dorst omkomende klant te zeggen dat het niet toegestaan is om in deze zaak meegebrachte dranken te nuttigen. ik zou dan even naar buiten kunnen lopen en aldaar de fles aan de dorstige lippen te zetten. :)

in de kantine van mijn honden kc is het ook niet toegestaan om meegebrachte dranken te nuttigen. hier heb ik geen enkel probleem mee. dat doe ik dan buiten. dit wordt daar overigens op een leuke manier gezegd en dat stel ik erg op prijs. u begrijpt dat ik daar graag terug kom.