Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-06-2011 19:04:37
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Nacana schreef op vrijdag 25 mrt 2011, 11:59: we zijn nu in maart en het zou jammer zijn als je de fotoshoot niet heb laten doen..mijn dochter is 17 en natuurlijk als moeder vertel ik ook aan mijn kinderen dat ze moeten oppassen met internet...mijn dochter krijgt constant telefoontjes van bedrijven of ze mee wi doen aan fotoshoot...als moeder vind ik zelf dat ze een mooie utstraling heeft....ik heb een paar keer nee gezegd..terwijl zij heel graag model wil worden...maar deze keer werd ze gevraagd door nationale fotostudio.... en omdat ze minderjarig is wilden ze mij spreken.ik vertrouwde het ook niet in het begin..maar ze zeiden meteen dat de ouders ook mee moeten, omdat zij minderjarig is.
afgelopen woensdag 23 maart 2011 had zijn we naar zwolle gereden voor de footshoot....ik heb een vriedin meegevraagd omdat ik toch nog steeds eng vond..want ik dacht stel dat het toch gevaarlijk is....en ik moet je vertellen dat mijn dochter een hele leuke dag heeft gehad...het was echt leuk om te zien hoe ze opgemaakt werd..heel mooi..en we mochten meekijken......hele vriendelijke fotograaf, goed ontvangst...voor dat geld vond ik het prima,.. echt de moeite waard....mijn dochter de eerste fotoshoot...wat zij wilde....nu alleen maar wachten op de portofolio, dat opgstuurd zou worden, dus hopen dat dat ook naar wens gaat.
mijn dochter heeft al een paar foto´s wat ik zelfgemaakt heb..terwijl ze ogemaakt werd en dat vind ze al... geweldig...
ik schrok toen ik dit alles las over dit bedrijf...want wij hebben het als heel leuk. ervaren....
het was echt heel leuk en we mochten aan het einde van de shoot samen met haar op de foto....

nataly


hebben jullie al de foto's ontvangen binnen de gestelde termijn van 4 weken.

en hoe waren de resultaten.

m.s.