Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

herrdroetker
herrdroetker - 29-06-2011 23:05:32
Computers & Telefonie

Wanprestatie telefoonaanbieder

Lieber koekeloer,

ik geef u een voorbeeld van telepiraterij.

tele2 belt een abonnee (met een goedkoop abonnement, waar tele2 van af wil) met de vraag of hij wil verlengen. "ja hoor graag", zegt de abonnee. tele2 stuurt vervolgens een brief met "gefeliciteerd! u kunt uw abonnement verlengen door eenvoudig gratis deze brief terug te zenden met uw handtekening waarmee u verklaart dat u uw abonnement wil verlengen en dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden op de achterzijde". als u die brief omdraait dan ziet u dat de achterzijde donkerrood is en bedrukt is met zwarte letters van 0,2 mm hoog. veel leesplezier!

de bovenstaande reacties bevestigen dat tele2 een telepiraat is, op een andere manier dan pretium telecom weliswaar, maar toch.

gesundheit!
herrdoktoroetker