Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 03-07-2011 07:52:23
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=birdies schreef op zaterdag 2 jul 2011, 20:35].........lijkt mij zeker logisch als klanten moeten betalen voor diensten die niet afgenomen worden! ..........

dit noem ik toch echt 'spijkers op laag water zoeken'. het standaard abo is nog steeds dezelfde prijs en tv plus abo is paar euries goedkoper dan digi totaal pakket. ja, je mist dan een paar zenders, als je die zo belangrijk vindt, kan je 5 euro meer betalen.

overigens zijn er nog maar weinig mensen (hoofdzakelijk de ouderen) die geen hd willen, aangezien de beeldkwaliteit daarvan stukken beter is.

het is zeker geen spijkers op laag water zoeken. nu betaalt de klant extra voor hd. straks niet meer.
ziggo kleedt digitaal totaal uit of laat ruim 3 euri meer betalen in ruil voor gratis hd zenders + interactieve mogelijkheid.

ik maak van deze diensten geen gebruik en moet daar dus betalen voor de digitale tv e.d. van andere klanten.

ik heb al aangegeven dat ik niets te maken heb met digitaal standaard pakket omdat ik al jaren digitaal totaal afneem.

ik zal eens een klacht indienen via de site en kijken hoe klantvriendelijk ziggo hierop reageert.

er zijn ook mensen die geen digitale tv willen maar door providers gedwongen worden dit af te nemen. zo dwing je je diensten af ( zoals caiway).

het wordt tijd dat de kabel providers geen monopolie positie meer hebben, zodat eerlijke concurrentie mogelijk is.

ik had al aangegeven dat ik ziggo niet wil spekken, dus zal kiezen voor plus. als iedereen dat doet, dan voorzie ik dat de prijs daarvan snel zal stijgen.