Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 04-07-2011 18:06:40
Huishouden & Energie

Stofzuigers met en zonder zak

Dag allemaal, leuk om dit alles te lezen, maar ik had alleen maar gevraagd of er nadelen zitten aan zakloze stofzuigers en of er een groot verschil is tussen 80 en 76 decibel. het mag duidelijk zijn dat ik na de eerste drie antwoorden genoeg wist om terug te gaan naar de winkel waar ik al was geweest om de door mij uitverkoren stofzuiger alsnog te kopen.

uit antwoorden op een andere vraag (het stofzuigermondje) had ik al opgemaakt dat het wattage niet het allerbelangrijkste is en van jaap (antwoord 3) begreep ik dat een stofzuiger minder lawaai maakt als je hem op iets minder kracht zet.

ik stel het op prijs dat gerardk alsnog heeft geantwoord op mijn vraag over het verschil tussen 80 en 76 decibel. dat weten we dan ook weer.

en verder wens ik ale reageerders veel plezier met hun diverse merken stofzuigers, met of zonder zak, hun hondjes, hun hondeharen en wat dies meer zij.