Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaapvdham - 05-07-2011 23:12:51
Huishouden & Energie

Stofzuigers met en zonder zak

Ik heb al jaren een dyson. afgezien van brekend plastic vind ik 'm perfect. lawaai? zit inderdaad tussen je oren. een stille zuigt niet. haha. wat betreft de db aanduidingen, dat werkt inderdaad logaritmisch dus elke 3db meer is een verdubbeling van de geluidsterkte. gelukkig werken je oren ook zo, en dan valt het weer een beetje mee.
ik heb ooit een goedkope geprobeerd. die heeft geen zak. klopt. maar i.p.v. een zak zit er een luchtfilter in, ik denk van een vrachtauto. daar heb je dus geen zak aan want zit snel verstopt en zie dat maar weer schoon te krijgen. als je per ongeluk een beetje water mee zuigt zit 'ie meteen dicht.
het vernuftige cyclonen systeem van dyson is erg goed. dat je dit niet bij anderen ziet is een patent kwestie. namaak verboden. een beetje water meezuigen, een klein beetje maar hoor, is geen probleem want komt in het stof terecht. aanraden doe ik dat natuurlijk niet want er staat wel 230 volt op. succes!