Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

personal
personal - 08-07-2011 15:26:20
Auto & Vervoer

Tanken

Hoi samia,

wil ook nog even reageren. zoals al velen aangeven zou 20,12 moeten worden afgerond naar 20,10 en als het 20,13 is moet het bedrag afgerond worden naar 20,15.

echter omdat 1 en 2 centen nooit zijn afgeschaft, blijft dit een wettig betaal middel en mogen ze dit op geen enkele reden weigeren, ook niet als het op de deur is aangegeven.
dus als ze het gepaste bedrag niet wil accepteren en willens en wetens verkeerd afronden, ben je niet verplicht dit te accepteren.

zelf zou ik ze dan de keuze geven 20,10 of gepast en anders betaal ik niet, neem het gesprek desnoods met je mobiel op. willen ze niet luisteren leg dan het gepaste bedrag neer en ga gewoon weg.

het is zelfs zo dat als jij gepast kan betalen bij een bedrag van 20,14 dat ze dit moeten accepteren. als hun dus moeilijk doen, doe het vooral dan zelf ook. je pleegt dus geen misdrijf en een rechtzaak zul je altijd winnen.

mvg
personal