Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-07-2011 12:32:10
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Annemaretto schreef op woensdag 6 jul 2011, 16:38: hallo,

ik ben zojuist vandaag gebeld voor een fotoshoot en kreeg inderdaad ook een email via hyves dat ik vanwege 'mijn looks' ben geselecteerd voor een fotoshoot.
omdat ik 17 ben, wouden ze mijn vader aan de telefoon, nou prima.
het kost inderdaad 125 euro en ik krijg meteen de foto's mee op een cd.
mijn afspraak staat op 25 juli en ik vond het heel erg leuk om te doen.
wil verder geen model worden, maar wou altijd al eens een keer leuke foto's van mezelf hebben. ben nu dus wat rond gaan speuren hier op internet.. en zie ik deze verhalen! nu weet ik niet wat ik moet doen. ik zie verhalen dat het juist wel betrouwbaar is voor een paar leuke foto's (reken sowieso niet op reclamespotje e.d.) maar ik zie ook dat het weer niet betrouwbaar is.
ik wil wel heel graag een shoot doen en heb er nu de kans voor.
maar nu weet ik niet wat ik allemaal moet geloven. iemand toevallig een echte ervaring hiermee gehad? iemand er heen geweest?

anne.

hallo anne,

ik lees net je berichtje over de fotostudio. zoals je misschien wel gelezen hebt, ben ik voor 3 weken geleden in zwolle geweest om de fotoshoot te doen. ik ben er geweest, nadat ik inderdaad ook het forum gelezen heb en me bedacht had eerst niet te gaan. toch was ik erg nieuwsgierig en aan de telefoon klonken de medewerkers erg positief dus eigenlijk geen reden om niet te gaan.

na aanvang werd ik geholpen met formulieren en mocht ik de visagie in. met de visagist had ik het nog over de forums en zij vertelde dat dat komt door mensen die een afspraak gemaakt hebben maar ze niet na gekomen zijn. nouja, dat snap ik dan wel.

over de prijs hoef je je geen zorgen te maken. ik heb gewoon 125 euro contant meegenomen en dat was prima. dus ik heb een mooi portfolio. daarentegen heb ik ooit eerder een shoot gedaan en heb ik de rechten van de fotos nooit gekregen, dus ik kon er niets mee. nu wel!

de keuze is natuurlijk aan jouzelf, maar het zou zonde zijn om niet te gaan!

groetjes, anneke