Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 22-07-2011 14:16:01
Geldzaken & Recht

Lekkende deur

Suzanne,

je verhaal is niet helemaal duidelijk. lekkage tussen een deur en een muur kan niet, of alleen als er geen kozijn tussen zit en dat lijkt me onwaarschijnlijk.
het gaat om kunststof kozijnen, dus ik denk dat de lekkage zich tussen de muur en het kozijn bevindt, doordat vermoedelijk niet de juiste bouwkundige details in acht zijn genomen. correcte plaatsing van een kunststof kozijn impliceert dat gebruik gemaakt is van een houten stelkozijn, waar vervolgens het kunststof kozijn tegenaan gezet wordt met aan de boven- en zijkanten een overlap van ca. 1,5cm. daarna worden de aansluitingen ook nog eens afgekit, zodat lekkage uitgesloten is. ik heb zo'n bruin vermoeden dat bij jou niet gewerkt is met een stelkozijn, waardoor feitelijk een doorgaande kier aanwezig is tussen kozijn en muur. als die kier niet goed wordt dichtgekit of geschuimd heb je dus bij de 'juiste' windrichting en regen lekkage.