Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-07-2011 18:59:48
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Mahadma schreef op dinsdag 26 jul 2011, 18:52: tdehond,

sommige mensen zijn ziende blind, horende doof en denken niet logisch na.

en aan alle nieuwe slachtoffers, ze trappen nog steeds in deze manier om geld uit hun zak te laten kloppen. en de "modellen" denken dat ze een top model en best betaald gaan worden en fantastische reizen gaan maken. na e 125,00 zijn ze weer een illusie armer ............... de kans dat je de hoofdprijs in een grote loterij wint is vele malen groter als in verhouding dat je via een sociaal netwerk "uitgekozen" wordt en een top mdoel wordt via dit soort fotostudio's.

wat ik vervelend vind is dat weer jonge dames hier de dupe van worden. hun ego wordt gestreeld door de lovende tekst van een foto studio. en de term: uitgekozen worden, maakt dat je je speciaal voelt.

je bent dan erna inderdaad een hoop geld kwijt en een illusie armer.

daarom waarschuw ik toch maar en laat ik het aan de jongere over of ze mij of de z.g. klanten van een fotostudio geloven.