Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-07-2011 09:03:16
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Suuhs schreef op zaterdag 30 jul 2011, 21:11: ik ben net ook door hun gebelt en gemailt en wat ben ik bij dat me een vriendin hier natoe wees! en zij dat ik er niet op in moest gaan had anders vanavond n afspraak met hun gemaakt. hoe kan dit ? waarom doet de politie en weet ik wat hier niet wat aan !! en ook aan die trutten wie je via hyves benaderen !! zo ziek dit !

ondanks dat de consumentenauthoriteit een boete heeft uitgedeeld aan een soortgelijk opererend bedrijf, gaat deze fotostudio op agressieve wijze door met werven via sociale netwerken.

dit kan m.i. gestopt worden door de mensen die door dit bedrijf benaderd worden.
klacht indienen bij de consumenten authoriteit. als er veel klachten binnenkomen verwacht ik dat ook deze fotostudio een riante boete tegemoet kan zien.
http://www.consuwijzer.nl/consumentennieuws/nieuwsarchief/2010/februari_2010/consumentenautoriteit_beboet_fotostudio">
consuwijzer: klik hier
http://forms.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=11254">

consuwijzer: klacht indienen: klik hier