Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 05-08-2011 22:06:59
Elektronica & TV

Ziggo zegt per 1 september nog meer te beleven op uw tv!!!!

[quote=chris74 schreef op vrijdag 5 aug 2011, 13:12]wij hadden ook het pakket normale pakket a 16,95 + 9,95 voor totaal pakket erbij, in totaal kom je dan op 26,90, nu wordt het 29,95 dat is maar 4,05 duurder dan het oude pakket.

waar de toppic writer de 13 euro vandaan haalt, is mij een raadsel. (in mijn tijd hadden we nog bartjes.. en die kwam toen op 3.05 - maar ik ben niet degene die geen typos maakt.. dus zal ik dat maar niet opmerken :p)

die 13 euro is de "toeslag" vanaf de alles in een paketten.. daar zit dus al een deel tv in... de nieuwe extra (dacht ik? lol.. de "grootste") variant kost 13 euro per maand bovenop je alles-in-een (standaard) abo... heb hem zelf dus ook vanaf aie (alles-in-een-extra) ...

[quote]er worden ook zenders vervangen zoals misdaadnet wordt rtl crime en crime & investigation.
misdaadnet stop er mee.. daar kon ziggo niets aan doen.. en staat op zich los van deze ver-digitalisering :p