Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jw
jw1984 - 08-08-2011 12:39:53
Geldzaken & Recht

Marktplaast.nl veel te duur geworden

Kunnen mensen hier wel rekenen? ik heb 2 weken geleden mijn auto tekoop gezet, moest hier 15 euro voor betalen. gratis verlenging is er niet meer.

dus eerst was 15 euro voor 4 weken + 4 weken gratis verlengen, 8 weken dus voor 15 euro. nu heb je 2 weken voor 15 euro! dat is dus een prijsstijging van 400%!!!!

ik moet zeggen dat ik tot nu toe me autos altijd via marktplaats verkocht, maar ik heb nog nooit een auto binnen 2 weken verkocht! dat is gewoon niet haalbaar voor een auto boven de 1000 euro.

en ja, marktplaats verplicht niemand om een auto bij hun tekoop aan te bieden, maar een prijsstijging van 400%.... is dat wel reeel?

en dan moet je nog akkoord aanvinken dat marktplaats na 2 weken automatisch weer 15 euro incaseert voor het verlengen van je advertentie! mits je de advertentie zelf binnen die 2 weken verwijderd! vink je dit niet aan, dan kan je niet eens adverteren....

ik hoop en denk dat marktplaats zichzelf op deze manier uit de markt gaat prijzen, het gaat gewoon net even te ver!