Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-08-2011 15:26:39
Winkels & Webshops

Chemie in onze voeding

Zoals altijd goedkope lage reacties van mensen die er niets van bakken. ik weet heus wel waar ik het over heb, en mijn apparatuur hoeft niet te worden gekalibreert. er zijn internationale normen voor nitraat hoeveelheid, test apparatuur geeft aan of deze wordt overschreden en met hoeveel procent.
we praten hier over 20keer de toegestane normen, dus niet 20 procent van 100, maar 20keer. voor de dag dromers : dit is de reden dat we allemaal zo vaak naar de doctor gaan, kanker krijgen, en steeds vastzitten aan een huisartsen contract. gijssie81, in plaats van je zelf neer te zetten als een psycholoog wat je zeker niet bent, kan je beter je zelf afvragen wat de gevaren ervan zijn voor jou en eventueel voor je kinderen. trouwens onderzoeken (tientallen onderzoeken) hebben aangetoond dat door all deze teveel aan chemische stoffen het bij 2-3de generatie kinderen duidelijke gezondheid problemen oplevert. jij mag dan denken dat ik niet niet weet waar ik het over heb. is jouw keuze.
druifje dat wantrouwen komt omdat ik steeds meer lees en zelf ook vaak door zulke dingen ziek ben geworden en nu wat meer probeer te onderzoeken wat ik allemaal eet, bij wie ik het koop en hoe het allemaal word voorbereid.
ik eet vaak mais brood van ah, ben vorige week bij de verkoper/bakker ervan gegaan om te vragen wat erin zat. ik kreeg antwoord : "weet ik niet meneer, u kunt misschien naar service nummer bellen om te vragen" de wet zegt dat ze verplicht zijn om daar ter plekke de ingrediënten certificaat te hebben en bij vragen die ook tonen. in zo een brood kan van alles en nog wat zitten, zodat het langer bewaard kan worden etc.. en all die toevoegingen zorgen ervoor dat je ziek wordt. en zo kan ik tientallen noemen die niet kloppen. hierdoor wantrouwen. wat betreft niet eten ? waarom niet ? ik werk en betaal belasting, ik vraag dat de overheid waar levert voor mijn geld. ze innen toch de belasting om als overheid zijnde te kunnen functioneren ? maar dat doen ze niet helemaal goed, dus vraag ik aandacht van derden om erop te wijzen.
rjw weet je wat jouw probleem is ? je bent een kind van het consuming society, jij denkt alles moet worden jaarlijks gekalibreert :) daar zorgen all die multinationals voor, zodat ze ook goede spullen door andere voor betaling kunnen vervangen, daarbij vertellen ze mooie verhalen over kalibratie etc.... apparaten die goed zijn gemaakt hoeven niet door tientallen mensen te worden onderhouden. in nl en sommige andere oplichterij landen is het wel het geval, je koopt een apparaat voor 30 euro en achteraf kom je achter dat je er onderhoud voor nodig heb maandelijks die nog eens 300 euro per keer kost. puur nl systeem.
in normale landen waar mensen creeiren om te gebruiken niet om opnieuw te creeren, worden apparaten zo gemaakt dat ze werken zonder allerlei
kalibratie.
dus maak je geen zorgen over mijn apparatuur, je kan beter zorgen maken over een van je lichaamsdelen die uit gaan vallen door eten van chemische rotzooi.
mij moet je dankbaar zijn voor hint en waarschuwing.