Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-08-2011 21:26:10
Huishouden & Energie

Huurwoningen.nl [edit]

Bij mij is hetzelfde overkomen echter nog erger zij hebben twee keer 35 euro afgeschreven er lijkt hier dus inderdaad sprake te zijn van oplichterij.

snap die reactie van stacey ook niet, hij zal wel ingehuurd zijn door die site, dat schijnt de nieuwste marketing truc te zijn. de farmaceutische industrie heeft hier ook daginternetters rondlopen die voor hun bedrijf werken. het uwv doet er nu ook al aan mee met nepchatters die alle negatieve berichten over het uwv de nek indrukken of in het gunstigste geval proberen op te lossen.

ik ben er helaas te laat achtergekomen en kan niet via mijn internetbankprogramma een opdracht geven. zal mijn bank wel ff bellen of er nog wat aan te doen is. de site zelf geeft natuurlijk geen enkele contactgegevens waar je terecht kunt.