Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2005 17:06:09
Vrije tijd & Tuin

Lp overzetten op cd

beste hdubios,


het antwoord van freya is uitstekend, maar om te voorkomen dat er al te veel "krassen" en kraakjes opgenomen worden, kan je het beste gebruik maken van een programma dat sleepruis en ongewenste kraakjes kan wegfilteren. deze software is gewoon te koop bij winkels waar software verkocht wordt, zoals mediamarkt, dixons, enzovoorts. als je in het gelukkige bezit bent van een geluidskaart van creative labs (bijvoorbeeld audigy) dan is bij deze geluidskaart software geleverd in de vorm van een aparte speler waarbij deze filters zijn ingebouwd. de filters kun je zo instellen dat het acceptabel wordt. zet de filters in het begin niet al te sterk in, want dan valt er erg veel geluid weg.


vergeet in ieder geval niet elk nummer apart op te nemen, anders heb je een cd met slechts één hele lange track en kan je niet meer kiezen tussen de verschillende nummers.