Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brutale - 22-08-2011 20:45:23
Computers & Telefonie

Voor-jou-en-mij.com, phishing?

[quote=gratisrijden schreef op dinsdag 11 mei 2010, 12:53][quote=bartjes999 schreef op dinsdag 11 mei 2010, 11:31]hoe kunnen deze personen strafrechtelijk vervolgd worden ? ze zijn willens en wetens mensen aan het bedriegen voor hun eigen gewin.nee, dat zal er niet in zitten. ze zijn vast slim genoeg geweest om hun identiteit en ip-adressen achter een proxy te vesluieren. bovendien heeft de politie geen capaciteit om zich met deze (minder belangrijke) vormen internetcriminaliteit bezig te houden. ze hebben amper de mensen om kinderporno tegen te gaan en dat heeft bij hun natuurlijk voorrang.




een aangifte is altijd de eerste stap. en degene verantwoordelijk voor deze oplicting is niet moeilijk te achterhalen. de website whixa.com staat geregistreerd op naam van guave media uit roosendaal. een simpele zoekopdracht op google met als zoekterm "guave media uit roosendaal" leert dat de eigenaar een zekere ivo van o. is. zijn linkedin profiel linked hem direct als owner en founder van guave media:

ivo van o.

founder and project manager at tastypeppers

breda area, netherlands
online media

current

founder and ceo at m-valley bv

past

founder and project manager at tastypeppers
owner at guave media
marketing and sales manager at siteads

see all
education

avans hogeschool tilburg
avans hogeschool tilburg

niet zo heel moeilijk dus om aangifte te doen tegen deze oplichter die mensen ongevraagd dure sms abonnementen aansmeerd!