Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2011 00:35:13
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Ik heb via hyves een mailtje gekregen, dat ik een leuke foto had en dat ik een fotoshoot kon winnen. daarmee had ik een vipcode gekregen.
ik was helemaal blij want ik hou wel van fotoshoots en mode. ik heb dat gedaan voor de grap omdat ik dacht dat ik toch geen kans zou maken. meteen de volgende dag werd ik gebeld en gemailt dat proffesionele mijn foto hadden bekeken en dat ze enthousiast waren. ik mocht een afspraak maken voor een fotoshoot daarvoor moest ik wel betalen maar dat was goedkoper dan als ik zelf zou bellen. daarbij won ik ook gratis een castingpas, dat heb ik ook gedaan. de fotoshoot was echt heel leuk en ik heb alle foto's thuis gekregen en ze zijn heel mooi geworden dus ik heb er zeker geen spijt van dat ik die shoot heb gedaan.
met die castingpas zou ik minimaal 4keer per jaar worden gevraagd voor tv of reclame. daarvoor moest ik een heel formulier invullen en moesten we tekenen. daar klonk het allemaal heel er betrouwbaar maar we hielden zeker in ons achterhoofd dat het oplichterij kon zijn, maargoed die fotoshoot hadden we binnen.
ik hoorde thuis van veel vriendinnen dat zij ook dat mailtje hadden gekregen via hyves maar hun gingen er niet op in.
ik was bang dat ik nooit meer iets te horen zou krijgen van die castings die er 4keer per jaar waren. maar gelukkig heb ik laatst een mail gekregen dat ik kan mee doen aan een casting voor het tv progamma op rtl4 : 'ik miss nederland'
ik kan er niet aan mee doen omdat het tijdens school is, dat hebben ze natuurlijk ook slim bekeken. dus deze casting kan ik niet mee doen.
ik hoop dat de volgende casting een leuke is die niet tijdens schooltijd is.

ik weet niet of er sprake is van oplichterij?