Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 27-08-2011 21:59:47
Auto & Vervoer

Auto voor eigen uitrit parkeren

[quote=bosbess schreef op zaterdag 27 aug 2011, 21:53]het verbod van art. 24 lid 1b van het rvv kent geen uitzonderingen. toch ben ik geneigd om het met marcel eens te zijn. je moet namelijk niet alleen kijken naar de letter van de wet, maar ook naar de achterliggende bedoeling.

waarom is deze regel geschreven? om de gebruiker van de oprit te beschermen tegen blokkade ervan door andere weggebruikers, waardoor hij zijn oprit niet meer zou kunnen gebruiken. dat kan er toe leiden dat er op de weg gevaarlijke situaties ontstaan, als de eigenaar/gebruiker zijn oprit weer op wil rijden en dat niet kan.



je bent altijd goed in het zoeken naar uitwegen en verdraaien van woorden ed.......
zo kun je wel paar pagina`s vol krijgen.........

waarom deze regel geschreven is en wat jij er van vind doet niet zoveel ter zake ........
het is nu eenmaal zo en het geldt gewoon voor iedereen.

wellicht wordt er niet veel op gelet zolang er niet over geklaagd wordt, maar als ze op hun strepen gaan staan kunnen ze gewoon een bon gaan uitschrijven.