Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-08-2011 07:42:07
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Biancc93 schreef op zaterdag 27 aug 2011, 22:00: ik ben 18! .. ojee nu word ik nog banger. maar ik dacht, ik wacht de informatie even af die ze me thuis sturen en dan kan ik daarna altijd nog bellen om alles af te zeggen.. ik ben alleen bang dat ik sowieso moet betalen. ben ook eigenlijk alweer grotendeels vergeten wat ik aan (en die man) aan de telefoon gezegd heb.. ook over het betalen/beloven gedeelte enzo. zucht.
probeer eerst via e-mail op te zeggen. als u niet uiterlijk maandag een bevestiging per email ontvangen heeft dat uw overeenkomst is geannuleerd, stuur dan de dag erop een brief aangetekend om te annuleren. mits u daar de tijd nog voor heeft m.b.t. annuleringsperiode: 7 werkdagen ( weekend telt dus niet mee)
anders meteen de aangetekende brief sturen ( copie bewaren + verzendbewijs bewaren).