Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2011 17:30:40
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Dit bedrijf, fotosessie.com, is gevestigd als hetzelfde adres als mediavisuals.eu ( baileystraat 12 te zwolle, met hetzelfde postadres, postbus 237 te zwolle).

mediavisuals is naar eigen zeggen een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de sponsorfinding en het tv format van het rtl4 programma 'ik, miss nederland'.

ik kwam een vacature tegen van dit bedrijf (mediavisuals), en merkte dat dit bedrijf na het verlopen van de vacature gewoon deze weer opnieuw plaatste. nu hoeft dit niets te betekenen, maar ik had zo mijn bedenkingen, vooral ten aanzien van de in mijn ogen zeer soepele eisen die in de vacature werden vermeld; het werd iets te aanlokkelijk gepresenteerd.

via het zoeken met google op het adres kwam ik fotosessie.com op het spoor dat op hetzelfde adres is gevestigd, een bedrijf met een bedenkelijke reputatie.

het is inderdaad verstandig om goed uit te kijken met alles wat als adres baileystraat 12 te zwolle heeft.
als iets te mooi is om waar te zijn, ga er maar vanuit dat het niet waar is en dat er een addertje onder het gras zit.