Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 29-08-2011 23:58:33
Auto & Vervoer

Auto voor eigen uitrit parkeren

[quote=stacey schreef op zondag 28 aug 2011, 14:09][quote=bosbess schreef op zondag 28 aug 2011, 09:12]praktisch samengevat:

twee bekeuringen voor buurman, één voor parkeren voor een in/uitrit en één voor het in gevaar brengen van de veiligheid op de weg. wordt hij voor het een ontslagen van rechtsvervolging, dan kan hij eventueel voor het ander worden veroordeeld.

als hij voor beide vrijuit gaat, dan kan eventueel nog sprake zijn van een onrechtmatig handelen jegens mercedesbenz.



onrechtmatig handelen als je klaagt over een situatie die je (over)last bezorgt....

slap l*llen is ook een vak...........
als recht krom is het niet recht maar krom of zoiets ? ga toch fietsen....

buurman veroorzaakt hinder en een onveilige situatie en volgens de wet mag hij sowieso al niet zo parkeren en bezwaar zal gezien (extra) reden hinder/onveilige situatie creeren niet gegrond verklaard worden, als er niemand last van zou hebben heeft ie wellicht een kans, lijkt me in dit geval niet.

maar je zwamt pagina`s vol met veronderstelling, verdraaide woorden en dingen die je graag wilt lezen maar die er niet staan en niet alleen hier..........
erg vermoeiend en voor vraagsteller van geen enkel nut wordt alleen een overzichtelijke zooi.

vraag was simpel en antwoord is simpel........

als de buurman hier komt klagen over z`n bon kom jij dan maar met al je gezwam hoe hij er mogelijk onder uit zou kunnen proberen te komen zou ik zeggen dan is het van toepassing op de vraag, hier niet.

@stacey
dan heb je in elk geval geen last van geparkeerde auto's, als je gaat fietsen, hahaha.

wij wonen in een nieuwbouwwijk en ik rijd heel vaak met mijn elektrische rolstoel door een bepaalde straat.
daar staan woningen met een ruime oprit en garages, waar je met gemak 3 auto's kwijt kunt (1 in de garage en 2 op de oprit), maar 9 van de 10 keer staan er alleen 2 auto's op de oprit, de garage staat bomvol, kan dus geen auto herbergen en staat de derde auto dus met 4 wielen op de stoep.
ik kan er dus heel vaak niet langs met mijn rolstoel.
het vervelende is dat er een bocht in de weg zit, dus als ik op de stoep rijd, kan ik niet meteen van te voren zien of die auto er staat, als ie er wel staat moet ik zeker 200 meter terugrijden om bij de stoep het afritje te nemen en dan moet ik dus in mijn rolstoel over de weg rijden.
hoogst irritant, ik heb al ettelijke malen de politie gebeld, die zeggen dat ze wel even gaan kijken, maar dat gebeurt dus nooit.
ik heb wel eens om 10.00 uur 's morgens gebeld om te zeggen dat er een auto stond, ze zouden gaan kijken, maar om 17.00 uur 's middags stond ie er nog.
dus politie bellen helpt geen zier, tenminste niet waar ik woon.

@ts ik zou je buurman gewoon even vriendelijk vragen of hij zijn auto zou willen verplaatsen, ruzie heb je niets aan.